Delicia Chocolate Black

10478539_629600360451263_4968795519285486487_n

Delicia Chocolate Black

300g dark chocolate
8 sheets of clear gelatin
1 c. flour soup
150g of sugar
2 egg yolks +2
5 dl milk
2 dl of cream
qs strawberries

preparation:

Break the chocolate and take it to melt in a water bath. Soak the gelatine leaves in cold water. In a pan, add the flour, sugar, eggs and egg yolks, and lastly milk. Stir well to dissolve. Bring to the boil and stir constantly until thickened. Remove and incorporates the drained gelatine. Add the melted chocolate and stir well. Leave to cool. Whip the cream and add the chocolate cream. Brush a way with oil and pour into the prepared. Refrigerate and serve to solidify and decorated with fresh strawberries.

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s