Esparguete com salmão fumado e creme fraiche

10378972_631664866911479_1403091647862974437_n (1)

Esparguete com salmão fumado e creme fraiche

Ingredients:

spaghetti
creme
white wine
olive oil
Zest and juice of lemon
Mixture of fresh herbs (parsley, mint, basil, oregano, chives)
onion
smoked salmon
salt
pepper

Preparation:

Mince the herbs and reserve.
Cook the spaghetti in salted water.
Cut the smoked salmon into small pieces and sprinkle with lemon juice.
Heat the oil in a skillet and add the chopped onion and salt.
Join and leave the wine bubbled for 4 minutes.
Add lemon zest and creme fraiche and cook for 3 minutes over low heat.
Add the drained spaghetti, smoked salmon and chopped herbs, involving all fine.
When serving sprinkle with more chopped herbs.

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s